Wij helpen u graag met een taxatie of een advies.

Onafhankelijk voeren wij uw opdracht, uw taxatie en dienstverlening uit.

Taxatie marktwaarde. Op basis van een vast tarief. In overleg met de opdrachtgever wordt een raming van de uren gemaakt, waarna een vast tarief wordt afgesproken. Uurtarief vanaf EUR 125,- ex BTW.

Taxatie herbouwwaarde. Tegen een vast tarief, afhankelijk van de omvang, complexiteit en te besteden uren. Vanaf EUR 250,- ex BTW per taxatieobject. Uurtarief vanaf EUR 125,- ex BTW.

Taxatie inventaris. Tegen een vast tarief, afhankelijk van de omvang, complexiteit en te besteden uren. Vanaf EUR 115,- per uur ex BTW.

Adviezen inzake erfpacht. Op basis van uurtarief.

Adviezen huurherziening. Op basis van uurtarief.

Overige diensten, taxaties en adviezen. Tegen een vast tarief, afhankelijk van de omvang, complexiteit en te besteden uren.

Zo veel mogelijk processen zijn geautomatiseerd om snel en efficient de klant te bedienen. Taxatie van marktwaarde voor aanvraag financiering, verkoop, aankoop, balanswaardering, geschillen, juridische kwesties, jaarrekening. Taxatie van markthuur voor verhuur, aanhuur, rendement toetsing en huurherziening. Taxatie van herbouwwaarde voor verzekering en schadevaststelling.

Op al onze werkzaamheden zijn de algemene voorwaarden van Dutch Independent Valuation Amsterdam B.V., DIVA Taxateurs, van toepassing. De algemene voorwaarden worden met de offerte of opdrachtbevestiging meegezonden.

Taxaties worden uitgevoerd volgens de richtlijnen van het NRVT en/of RICS en/of VRT.

© Copyright Aprovas Holding B.V. 2010-2021. Wij waarderen uw bezoek op onze website. Graag horen wij uw vraag indien u een taxatie nodig heeft. Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Created with Mobirise website theme