Taxatie marktwaarde

Als u een financiering aanvraagd verlangt de bank een taxatie van de marktwaarde. Op basis van het taxatierapport wordt de financiering verstrekt. Ook als u een bedrijfspand gaat verkopen of aankopen kunt u de onderhandelingen beter voeren met een volledig taxatierapport. Bij juridische geschillen kan een onafhankelijke taxatie uitkomst bieden.

Taxatie herbouwwaarde

Gebouwen ofwel opstallen kunnen worden verzekerd tegen schade. Met een taxatierapport waarin de juiste herbouwwaarde is opgenomen kan veel ellende worden bespaard. Na een schade is er geen discussie over de hoogte van de verzekerde som en zo kan de schade sneller worden afgehandeld.

Taxatie monument

Taxatie van een monument is een specialistisch onderdeel van de taxatiepraktijk. Het kan op marktwaarde of herbouwwaarde worden getaxeerd. In alle gevallen wordt er met de bijzondere eigenschappen van het monument rekening gehouden. Het kan een monumentaal kasteel, landgoed of kunstwerk zijn waar een waarde aan moet worden gegeven.

Taxatie inventaris

Een taxatie van de inventaris en/of machines geeft inzicht in de waarde voor de jaarrekening, balans of verzekering. In een taxatierapport is goed te zien waar eventuele kostbare zaken in het bedrijf waarde vertegenwoordigen. Voor verzekeringen is het belangrijk dat de juiste definitie in het taxatierapport wordt gebruikt die aansluit op de voorwaarden van uw verzekering.

© Copyright Aprovas Holding B.V. 2010-2021. Wij waarderen uw bezoek op onze website. Graag horen wij uw vraag indien u een taxatie nodig heeft. Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Create your own website - Check this