Offerte
Graag worden wij uitgenodigd om een offerte voor taxatie op te stellen. De volgende gegevens zijn, indien beschikbaar, gewenst:
* adres
* plaats
* meetstaat of plattegrondtekeningen
* doel taxatie
* waarde definitie
* uitgangspunten
* aannamen
* relevante informatie
Zodra wij de gegevens hebben ontvangen stellen wij een maatwerk offerte op. Na een akkoord op de offerte wordt een bezoek ingepland. Ook is het mogelijk direct een opdracht te geven, waarna een opdrachtbevestiging wordt toegezonden.
Als alle benodigde informatie voor de taxatie is verzameld wordt het taxatierapport uitgewerkt en in concept toegezonden. Het concept taxatierapport wordt met u besproken. Eventuele opmerkingen worden verwerkt waarna het taxatierapport definitief wordt opgesteld.

© Copyright Aprovas Holding B.V. 2010-2021. Wij waarderen uw bezoek op onze website. Graag horen wij uw vraag indien u een taxatie nodig heeft. Wij maken op deze website gebruik van cookies. Een cookie is een eenvoudig klein bestandje dat met pagina’s van deze website en/of Flash-applicaties wordt meegestuurd en door uw browser op uw harde schrijf van uw computer wordt opgeslagen. De daarin opgeslagen informatie kan bij een volgend bezoek weer naar onze servers teruggestuurd worden.

Designed with Mobirise web maker